Opdracht keuken

De keuken van een nieuwbouw woning met inspiratie van een frans bistro. Met verschillende materialen wordt de keuken 1 geheel. Door een openhaard in de keuken te plaatsen, is het een extra gezellige plek om 's avonds te eten met het gezin of vrienden.

Opdracht meisjeskamer

Het betreft een slaapkamer voor een meisje van 12 jaar dat voor het eerst naar de middelbare school gaat. Het mag wat stoer maar toch ook wel het roze behouden. Aangezien de kamer een schuin dak heeft, hebben we het bed daaronder geplaatst zodat de ruimte optimaal benut kan worden.

Opdracht slaapkamer

Hierbij wordt de master bedroom gerestyled. Het betreft een slaapkamer met 2 schuine daken, waarbij de bewoners wel een bureau op de kamer wilde hebben, maar niet te zien is vanuit het bed.

Met een extra wandje hebben we het bureau uit het zicht gehaald.

Opdracht woonkamer Boerderij

De bewoners wilde hun woonkamer opkappen. Ze houden van de kleuren groen en blauw en wilde dat graag terugzien in de woning.

Bij de styling is gebruik gemaakt van de extra ruimte en de opkamer die voor de kids als chillroom is omgebouwd.

Opdracht badkamer

De bewoonster heeft een kleine badkamer die vernieuwd moest worden. Het bad hoefde niet terug, maar wel meer opbergruimte. Door middel van een opmaat gemaakte inbouwkast heeft ze die ruimte en voldoet het helemaal aan haar wensen.